TUSGSAL dóna material sanitari a les escoles Ventós i Mir i Josep Carner

  0

  La Comissió Social de TUSGSAL va engegar el passat mes d’abril la campanya La Solidaritat es Contagia amb l’objectiu d’ajudar a famílies necessitades de l’entorn més proper. La recaptació econòmica va ser un èxit gràcies a l’aportació voluntària dels treballadors i treballadores de la companyia.

  La Comissió Social ha invertit els fons de la campanya en diverses accions solidàries durant tots aquest mesos en els que milions de persones pateixen les conseqüències del brot epidèmic de la pandèmia COVID-19. Recordem que a l’estiu es van lliurar 22.000 quilos de menjar a diferents bancs d’aliments de Badalona i Santa Coloma de Gramenet i, fa pocs dies, es va donar suport econòmic a la Fundació Pere Tarrés per a la compra de material escolar a infants vulnerables.

  Aquest dijous, coneixedors de les necessitats que estan patint moltes escoles públiques del territori per les carències de material sanitari i gels hidroalcohòlics, la Comissió Social va repartir mascaretes, rotllos de paper, gel hidroalcohòlic i líquid desinfectant en diversos centres educatius de Badalona (Ventós i Mir i Josep Carner) i Santa Coloma (Institut Escola Pallaresa i Josep Sol). Els centres han agraït molt el gest de l’empresa TUSGSAL, dels seus treballadors i treballadores i de la Comissió Social que els hi representa.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí