Victòria per seguir mirant cap amunt

0
    28

4/4/2016.- El Sant Andreu no va poder sentenciar al temps reglamentari però suma una victòria important a la pròrroga, que permet a l’equip seguir en la lluita per les places amb premi.

El Natzaret va sortir millor i va controlar els primers minuts de partit, però el Vilassar va aconseguir alentir el ritme i arribar al final del primer quart igualat.

El segon i tercer quart van seguir la mateixa tònica, amb els dos equips intentant imposar el seu ritme. El Sant Andreu volia jugar ràpid i ho va intentar amb una bona defensa però el desencert sota cistella, fallant llançaments molt fàcils, feia impossible marxar al marcador.

A l’últim quart, les badalonines van apostar per la pressió i van enfortir la defensa, alternant individual amb zona. A minuts del final guanyava de 5, la diferència més àmplia de tot el partit. Les locals van estar 7 minuts sense anotar però el Natzaret va fallar incomprensiblement cistelles fàcils.

Quatre tirs lliures fallats a l’últim minut van donar l’opció al Vilassar d’anotar un triple in extremis des de la cantonada que forçava la pròrroga.

Al temps afegit, va seguir amb la bona feina al darrera i va trobar l’encert que havia faltat als últims minuts en cistelles fàcils, que van servir per endur-se la victòria, 48-52, que els permet seguir mirant cap amunt. Dissabte a les 17.45h reben el Sant Cugat 1

A Segona, la Minguella es va endur el derbi contra el Joventut Badalona Femení. Les blaves venien d’una important victòria abans de l’aturada a la pista del Premià i les verd i negres necessitaven recuperar l’actitud després de la derrota a la pista del Quart.

El partit es va disputar a Casagemes. Les locals van començar controlant el partit des del principi i no el van deixar fins el final. La Minguella va anar sempre per davant al marcador a la primera part amb avantatges d’entre 6 i 10 punts. Però el Joventut Badalona Femení es mantenia dins el partit i al descans només perdia de 2 punts.

El tercer quart va ser de la Minguella, que va prémer l’accelerador per marxar de 15 punts i deixar el partit sentenciat. Rebeca Gonzalo i Maria Álvarez del junior interterritorial van debutar amb el sènior.

Les blaves segueixen lluitant a la part alta de la classificació i són segones amb un partit menys. Dissabte tenen una bona oportunitat per sumar a la pista del Quart. Les verd-i-negres es mantenen a mitja taula i dissabte a les 19.15h reben un rival directe, el Salt.

El Natzaret B tenia molt present la dolorosa derrota de la primera volta a la pista del Canet. Amb la lliçó apresa va sortir a per totes i al primer quart ja guanyava 31-11. Amb el partit ja trencat, l’objectiu era guanyar cada quart i van anar ampliant la diferència fins els 33 punts d’avantatges finals, 76-43.

Després d' una derrota dolorosa a casa seva a la primera volta aquest dissabte van sortir amb la lliçó apresa y el parcial del primer quart  ja va trencar el partit. El Sant Andreu B es manté a la zona alta de la classificació i arriba a la recta final disposat a donar guerra. El proper dissabte visiten la pista del Roses.

La història es repeteix una vegada més pel Llefia: després d’un bon partit, l’equip es queda sense el premi de la victòria. El primer quart va ser molt igualat, amb el Llefià per davant durant molts minuts de la mà d’Iria Rodríguez. Però un parcial de 2-9 al final del parcial va posar les gironines per davant.

El partit era molt obert i una cistella de la cadet Paula M. González posava l’empat al marcador. El Roses va aprofitat l’efectivitat des dels tirs lliures per arribar al descans amb un mínim avantatge, 32-28.

El Llefià va patir a la represa sense encert en el tir i fluixes en defensa. El Roses, en canvi, va aprofitar l’encert en atac per obrir la primera escletxa, 39-47, amb algunes cistelles de mèrit. Al parcial definitiu, un 2+1 d’Iris López deixava el desavantatge en només 5 punts. Però en comptes de seguir retallant, un seguit d’errors van suposar un parcial de 0-9 en dos minuts.

Les badalonines van seguir lluitant per intentar la remuntada, des de la defensa i amb els punts de Miriam Valls, però ja no van arribar a temps.  Al fina 58-66. El proper cap de setmana, descans.

Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 32 bytes) in /usr/home/diaridebadalona.com/web/home/includes/database/database.inc on line 2176