Ser a casa, la primera opció

  0
  25
  20150208-635590209338558945w.jpg

  14/07/2015 – Albert Miralles i el FIATC Joventut ja han iniciat els primers contactes per tancar la renovació del pivot, peça clau en l’engranatge de l’equip.

   

  Si res no canvia de forma radical, Albert Miralles seguirà vestint la samarreta del FIATC Joventut. El jugador sempre ha manifestat la seva voluntat de seguir defensant els colors del ‘seu’ club, després de dos anys on ha demostrat un gran d’implicació total.

   

  Tot i l’interès del MoraBanc Andorra per fer-se amb els seus serveis, les converses entre Miralles i la Penya ja estan en marxa. La renovació, segons avança Xavi Ballesteros a l’Esportiu, és a prop de concretar-se.

   

  El FIATC Joventut estudia renovar el contracte de Miralles per dues temporades més, mentre que en el cas de Sitapha Savané es pensa en una vinculació per un any.

   

  Que els dos pivots segueixin és una prioritat, no només pel seu rendiment, sinó per altres factors. L’aprenentatge d’un jove amb molta projecció com Zoran Nikolic sempre serà de més qualitat al costat de dos homes experimentats com Miralles i Savané.

   

  A més, des del punt de vista de l’aficionat, la continuïtat dels dos centers de la plantilla també és important. Amb la seva implicació, Miralles i Savané han establert un vincle estret amb la massa social, la qual s’ha identificat molt amb el caràcter dels dos interiors.