L’Associació de la Guitarra de Badalona ofereix un concert de Juan Ramón Caro al Teatre Principal

  0
  Juan Ramón Caro.jpg

  01/10/2014 – El concert tindrà cita aquest divendres 3 d'octubre a les 21h i serà un homenatge al guitarrista Paco de Lucía. 

  Aquest divendres, 3 d’octubre a les 21 hores, el Teatre Principal acollirà el Concert de Tardor de l’Associació de la Guitarra de Badalona, que enguany -com a homenatge a Paco de Lucía- han volgut dedicar-lo a la guitarra flamenca.

   

  Per això, el concert anirà a càrrec de Juan Ramón Caro, un mestre de la guitarra flamenca, de toc modern i alhora profund, virtuós de l’instrument en les seves tres vessants: toc pel ball, pel cant i com a guitarrista solista del concert. A més, és membre destacar de la nova generació de joves artistes flamencs sorgits a Catalunya i ha participar en gires i festivals d’arreu del món. No fa gaire va participar a la Bienal de Flamenco de Sevilla. Per altra banda, és especialment conegut per ser l’acompanyant habitual de la cantaora Mayte Martín.

   

  A llarg de la seva carrera ha tocat igualment al costat d’artistes de la talla d’Enrique Morente, Miguel Poveda, José de Tomasa, Arcángel, Ginesa Ortega, Perico Sambeat i Belén Maya. Alguns d’aquests han col·laborat en la gravació del seu primer disc ‘Rosa de los Vientos’, un treball molt ben rebut per la crítica especialitzada.

   

  Destacar que en aquest concert, Juan Ramón Caro oferirà un programa amb obres de creació pròpia incloses en el seu disc i també altres peces, algunes com a solista a la guitarra i d’altres acompanyant la resta de membres del quartet: Ana Mari Cortés (cant), Juan Mateo (palmes i ball) i David Domínguez (percussió).

   

  La durada del concert serà d’aproximadament  de 80 minuts sense interrupcions. I les entrades es poden adquirir a través de Ticketea a partir de 12 euros i també a taquilla el dia del concert per 20€. L’entrada pels socis de l’entitat és gratuïta.

   

  L’Associació de la Guitarra de Badalona és una entitat sense ànim de lucre fundat el 2010 amb la intenció de promoure la cultura des de la música, sent la guitarra el seu referent principal. Volen aglutinar a persones amb el mateix interès i inquietud i així organitzar actes culturals, concerts, exposicions, conferències, estudis, concursos i festivals, entre altres, que ajudin a apropar la cultura musical al major nombre de persones.