L’AV de Nova Lloreda Sud demostra a la FAVB que no té res a amagar

  0
  Foto 26-9-14 11 21 31.jpg

  01/10/2014 – L'entitat es reuneix amb la FAVB per mostrar que el llibre de socis i els comptes de l'entitat estan correctament al dia. A mitjans d'octubre, l'AV convocarà una assemblea extraordinària per fer el mateix amb els socis.

  La junta de l’Associació de Veïns de Nova Lloreda Sud es van reunir aquest passat dilluns, 29 de setembre, amb la Federació d’Associacions de Veïns de Badalona (FAVB) per donar la seva versió dels fets que han succeït recentment al barri sobre un grup de veïns que demanaven en una reunió “sense permís” al local de la mateixa entitat amb la finalitat de demanar més transparència.

   

  Durant la reunió, segons l’entitat va donar a conèixer a la FAVB de com té correctament al dia el llistat de socis de l’AV, qual és el procés que porta per a comprovar la situació actual de cada soci i també ha posat a disposició de la mateixa FAVB els comptes de l’entitat.

   

  La FAVB per la seva part ha aconsellat a la junta de l’Associació de Veïns de Nova Lloreda Sud que tota la documentació ha d’exposar-la en una assemblea extraordinària de socis i sòcies, per això l’entitat -com ja es va anunciar- l’ha convocarà durant la segona quinzena d’octubre per  a poder complir amb els “temps” estatutaris de convocatòria. A més, la federació actuarà com observadora i mediadora a la convocatòria i a l’assemblea.