L’Ateneu Cultural de Llefià organitza el III Memorial Salvador Simon

  0
  Memorial Salvador Simon.jpg

  25/04/2014 – La plaça Trafalgar serà l’escenari aquest dissabte, 26 d’abril a partir de les 17 hores, del III Meorial Salvador Simon que enguany rep el nom d’Engresca’t Llefià i que fa referència a la diada sardanista i de cultura popular. 

  La plaça Trafalgar serà l’escenari aquest dissabte, 26 d’abril a partir de les 17 hores, del III Meorial Salvador Simon que enguany rep el nom d’Engresca’t Llefià i que fa referència a la diada sardanista i de cultura popular.

   

  Salvador Simon i Donatiu (1926-2002) va ser un gran defensor de la cultura i la llengua catalana, sempre vinculat al barri de Llefià i a Badalona. A més, va compondre unes vuitanta sardanes i fou el fundador de l’Ateneu Cultural de Llefià i vicepresident d’Òmnium Cultural de Badalona, entitats organitzadores que volen dedicar aquest homenatge amb la voluntat que esdevingui una festa de commemoració anual al barri.

   

  A partir de les 17h, hi haurà animació infantil i diverses mostres de cultural popular que donaran pas a les 18h a una ballada d’un total de vuit sardanes, com La Rambla de Badalona i La Sardana del Congrés; que seran representades per la cobla Baix Llobregat. En mig d’aquesta ballada es realitzarà un berenar popular per a tots els assistents.