Les botigues del Progrés obren aquest divendres la seva 2a gran ‘Outlet’ a la plaça Pompeu Fabra

  0
  34
  Outlet Progrés.jpg

  01/10/2014 – L'Associació de Botiguers i Serveis del barri del Progrés oferirà del 3 al 12 d'octubre una gran exposició de productes i serveis de més de 40 establiments a preus reduïts, degustació de tapes, tallers i activitats infantils. 

  Aquest divendres, 3 de setembre a les 18 hores, l’Associació de Botiguers i Serveis del barri del Progrés inaugura la segona edició de l’’Outlet’, que enguany es trasllada al local situat a la plaça Pompeu Fabra.

   

  Un any més a ritme de batucada s’inaugurarà aquesta gran exposició de productes i serveis de més de 40 establiments del mateix barri del Progrés a preus reduïts. La mostra, que romandrà oberta fins el diumenge 12 d’octubre, comptarà amb novetats com degustació de tapes i  tallers de cuina a microones amb tupperware que s’oferiran a tot el públic els dies 3, 4, 5, 10, 11 i 12 d’octubre. A més, durant els dos caps de setmana, la fira comptarà amb inflables i personatges infantils per als nens i nenes.  Finalment, el diumenge 12 d’octubre, a les 12h, es realitzarà un sorteig d’un carro de la compra i cinc vals de descompte valorats en 100 euros. L’Associació de Botiguers i Serveis del Progrés assegura “deu dies de diversió i compres de qualitat als comerços més pròxims del barri”.

   

  L’horari de la gran ‘Outlet’ serà de dilluns a dijous de 10 a 14h i de 17 a 20.30h i de divendres a diumenges, obert tot el dia.