L’AV del Centre vol fer de Badalona un gran badiu

  0
  cartell-façanes-2014.png

  12/06/2014 – L'acte central serà el proper cap de setmana, 28 i 29 de juny, amb la celebració del 14è Concurs de façanes florides

  Amb l’arribada de l’estiu, l’Associació de Veïns del Centre, conjuntament amb l’AV de Dalt la Vila, organitza un any més el Concurs de façanes florides ‘Fem de Badalona un gran badiu’ i que enguany arriba a la 14a edició amb diverses novetats. Un concurs que va ser recuperat al 2011 per la mateixa entitat.

   

  L’acte central tindrà cita el proper cap de setmana, 28 i 29 de juny, amb la instal·lació floral al carrer de la Costa, una exposició de plantes singulars al Centre Cultural del Carme i, a més, es realitzarà un itinerari per a les façanes participants. Per altra banda, es guarnirà la façana de l’Escola del Mar el mateix dissabte, i de cara a diumenge, al carrer de la Mercè s’instal·larà una catifa de flors, una paradet d’intercanvi de plantes, esqueixos i llavors, i finalment a les 11h es farà entrega dels premis a les façanes guanyadores.

   

  Les novetats d’enguany són el taller de plantes aromàtiques  que té cita avui dijous, 12 de juny a les 18h, a càrrec de Núria Giol a l’AV del Centre (carrer Magatzem, 37), i la xerrada que realitzarà Gregori Muñoz – Ramos sota el lema ‘Funció ambiental dels arbres de la ciutat’ que tindrà lloc al Centre Cívic de Dalt la Vila (carrer Germà Bernabé, 1-7) el proper dijous, 26 de juny a les 18h.