L’AVV Juan Valera prepara 4.000 quilos de productes per donar-los al Banc dels Aliments

  0
  IMG_7120.JPG

  01/10/2014 – L’entitat veïnal ha destinat el seu pressupost de les festes del barri a comprar els productes, quantitat a la qual se li ha de sumar una recaptació que van fer durant l’estiu: més de 3.000 euros en total.

  L’Associació de Veïns de Juan Valera, al districte de Llefià-La Salut, ha reunit durant les darreres setmanes prop de 4.000 quilos d’aliments que aniran destinats al Banc dels Aliments de Badalona. L’entitat veïnal ha destinat el seu pressupost de les festes del barri a comprar els productes, quantitat a la qual se li ha de sumar una recaptació que van fer durant l’estiu: més de 3.000 euros en total. A més, han comptat amb les donacions d’alguna escola de la zona.

   

  Recordem que l’AVV Juan Valera va gestionar durant uns mesos, a finals de l’any passat i principis d’aquest 2014, un banc d’aliments propi que repartia menjar entre més d’un centenar de famílies de la zona. Un cop es van acabar les provisions, la iniciativa va cessar, y el president de l’entitat, Luís Moreno, descarta tornar a dur-la a terme: “És una tasca que suposa moltes hores i esforços i per la qual, a sobre, algunes persones et critiquen. Enguany preferim cedir el que aconseguim recaptar al Banc dels Aliments i que ells ho gestionin. Sí farem, però, al Nadal, una recollida entre les escoles del barri”.