Les sèniors del Club Rem Badalona, campiones de Catalunya de Llagut

0
    29

22/09/2014 – A més, el veterà femení i sènior masculí s'ham proclamat sotscampions.

El XX Campionat de Catalunya de Llagut ha tingut lloc aquest cap de setmana, 20 i 21 de setembre, a la platja de la Riera de Cambrils, organitzat pel Cub Vent d’Estrop Vogadors de Cambrils. Dos dies de competició han fet del rem una festa, amb eliminatòries, repesques, semifinals i finals.

Pel que fa el Club Rem Badalona els resultats han estat excel·lents, ja que els cinc equips que han participat a la competició han disputat a cinc finals. En primer lloc, els més petits del club, els infantils i cadets masculins han quedat en quart lloc.

Mentre que les veteranes han acabat una temporada quasi perfecte, després de quedar campiones de lliga, han obtingut el subcampionat de Catalunya. Dissabte van aconseguir el pas per a la semifinal de diumenge on van poder accedir a la final quedant per darrera de les amfitriones de Cambrils i quedant per davant de Torredembarra i Club Natació Badalona.

Però qui van destacar en aquest campionat van ser les sèniors que s’han proclamat campiones de Catalunya de Llagut. La gran final de la lliga, en què van aconseguir el segon lloc, ha tingut la recompensa en aquesta competició. No han perdut cap regata, ni la classificatòria, ni la semifinal. Amb una remada excel·lent no han tingut rival a la final, en què s’han imposat de manera clara a Xon’s Empuriabrava, Santa Cristina de Lloret i Natació Badalona.

Per altra banda, bon final de temporada també pel jove equip sènior, tant en la lliga com en aquest campionat, en què ha quedat a menys d’un segon de poder estar a dalt de tot el podi. Bones regates en aquesta competició en què la única que s’ha perdut ha estat la final per tan sol 90 centèsimes. El campió ha estat Santa Cristina de Lloret que havia fet el doblet; segon Rem Badalona, tercer Cambrils i quart Nàutic Flix.