La FAVB informa de la redistribució dels CAP de La Salut i Llefià

  0
  CAP Gran Sol Reunió.JPG

  04/07/2014 – La federació informa a les associacions de veïns de La Salut i Llefià per informar del nou mapa assistencial dels CAP dels dos barris a partir del 28 de juliol.

  El passat dimarts, 2 de juliol, la Federació d’Associació de Veïns de Badalona (FAVB) va convocar una reunió informativa i de seguiment a la que van assistir la doctora Montserrat Figuerola; la directora del SAP del Barcelonès Nord i Maresme, Aurora Dueñas; la regidora de Serveis Socials i Salut de l’Ajuntament de Badalona, Sonia Egea, i el director i directores dels CAP de La Salut, Llefià i Sant Roc. També hi van assistir responsables de les associacions de veïns de La Salut i Llefià.

   

  Per part dels responsables de la sanitat, van informar de com quedaria el mapa assistencial de les àrees d’influència dels CAP amb la imminent obertura del nou CAP del Gran Sol, prevista pel dia 28 de juliol, així com quins seran els serveis que es donaran en aquest nou Centre d’Atenció Primària.

   

  L’obertura d’aquest CAP obrirà en dues fases. La primera serà el dia 28 i la segona està prevista pel mes de novembre d’aquest any. Cinc metges d’atenció primària d’adults i cinc infermeres donaran servei a uns 8.600 veïns de la zona que veuran traslladat el seu servei de referència al nou centre del Gran Sol. Posteriorment, la segona fase de novembre contemplarà els serveis especialitzats com ara al·lèrgies, aparell digestiu i cirurgia, entre altres. També destacar que tots els afectats per la nova redistribució de la zona seran informats per carta personalitzada per del SAP. També al CAP de Llefià hi haurà un plafó informatiu.

   

  Pel que fa la FAVB, va sol·licitar poder rebre que aquesta informació per fer-la arribar a les diferents associacions de la zona. A més, agraeix públicament la predisposició de la regidora de Serveis Socials i Salut, la responsable del SAP del Barcelonès Nord per respondre a les qüestions plantejades des de la federació com dels representants de les associacions que van assistir a la reunió informativa.