Badalona celebra el 15è Torneig de Rugby Platja

  0
  48
  XV Torneig Rugby.jpg

  04/07/2014 – La celebració serà aquest dissabte a partir de les 10 hores. El torneig s'obrirà enguany a tot el públic i es realitzaran competicions de sènior, veterans i femenina. En total hi haurà instal·lades quatre pistes.

  Aquest dissabte, 5 de juliol a partir de les 10 hores, la Platja del Pont del Petroli acull la celebració del 15è Torneig de Rugby Platja, que organitza el Rugby Club de Badalona.

   

  Una de les novetats d’enguany és l’ampliació del torneig, ja que s’instal·laran quatre pistes. Una serà dedicada a iniciació infantil que durarà durant tot el matí. De cara a la tarda, a les 15 hores, dues pistes s’obriran per a la competició sènior, veterans i femenina. I finalment, al camp restant es podran disputar partits de rugbi Touch familiar durant tot el dia, excepte pel matí que es dedicarà a infantils, cadets i juvenils.  Destacar que les finals de les competicions tindrà cita a les 20h i l’entrega de premis a les 21h a la mateixa platja.

   

  A més, hi haurà actuació musical en directe, una carpa amb fisioterapeutes i una exhibició d’aeròbic amb els monitors del gimnàs Duet Sports.