Les biblioteques municipals reben un donatiu de 524 llibres

  0
  can-casacuberta-ok.jpg

  30/06/2012 – El matrimoni Santiago Salvat i Marta López ha cedit un fons de la seva col·lecció privada, conformat per novel·les, poesies, contes i obres d'interés general.

  La Xarxa Municipal de Biblioteques va rebre aquesta setmana un donatiu de 524 llibres procedents d’una col·lecció particular. L’Àrea de Cultura i Ciutadania de l’Ajuntament de Badalona va agrair dijous, a la Biblioteca de Can Casacuberta, al senyor Santiago Salvat i la senyora Marta López la donació realitzada a les biblioteques locals. L’acte va comptat amb la presència de la coordinadora de l’Àrea de Cultura i Ciutadania, Naomí Daniel, que va voler agrair aquest donatiu pel seu valor literari i per la seva voluntat de contribuir en la promoció de la lectura pública a la ciutat.

   

  Bona part del fons, format, en molts casos, per documents sense utilitzar, l’integren llibres d’editorials com Alfaguara, Aguilar, Suma de Letras, El País, etc. Els gèneres són variats i inclouen novel.les, poesia, contes infantils i obres d’interès general.

   

  La major part d’aquests llibres ha passat a la col·lecció de Can Casacuberta, mentre que les obres duplicades, un total de 182, han estat assignades com a fons inicial de la futura biblioteca de Can Canyadó.