Les entitats surten al carrer per la revetlla de Sant Joan

  0
  arrebato.jpg

  22/06/2018 – Oferiran música als veïns durant la nit més curta de l'any

  Milers de veïns de tots els barris es van apropar el passat cap de setmana per gaudir dels actes centrals de les Festes de Sant Joan de Llefià, els concerts gratuïts d'El Arrebato, Dr. Calypso i Chicuelo al parc del Gran Sol.

   

  Ara s'apropa la revetlla de Sant Joan, la nit més curta de l'any, motiu necessari per passar una vetllada als carrers dels nostres barris. Per això, moltes entitats veïnals han programat ofertes musicals, com l'AV de Sant Joan de Llefià Gran Sol, que continuarà les seves festes aquest divendres 22 de juny al mateix parc del Gran Sol amb l'homenatge a la tercera edat, a les 19 hores. Tot seguit, per la nit del 23 de juny, a partir de les 23h, s'oferirà una discomòbil amb coca per als socis de l'entitat. De cara al diumenge 24, festivitat de Sant Joan, hi haurà castell inflable i festa de l'escuma per a la mainada a l'Illa I a les 12h, i a la mateixa hora, xistorrada al Gran Sol, mentre que a les 8 del vespre, fi de festes amb l'actuació del guitarrista Diego Cortés.

   

  D'altra banda, des de la plaça de la Pipa, l'AV de Sant Joan de Llefià Alt enceten les seves festes aquest divendres amb una missa, a les 19h, que donarà pas al correfoc (20.30h), una novetat d'enguany a càrrec dels Diables Kapaoltis. A les 22h, el quadre flamenc d'Isabelita Márquez i Costa Romero amenitzaran la nit. La jornada del dissabte, dia 23, iniciarà amb inflables d'aigua i espuma per als nens i les nenes a partir de les 10 del matí; mentre que a la tarda, a les 18h, s'oferirà berenar a la tercera edat, un torneig de petanca, actuacions de dansa de l'entitat i discomòbil (23h) per a tothom. Per concloure, el dia de Sant Joan començarà amb una exhibició de cavalls a les 10.30h i finalitzarà amb xocolatada i una mostra de l'escola Kyodai Urban Club de Lluita de Badalona a les 18h.

   

  Congrés

   

  D'altra banda, des de la pista poliesportiva la Regalèssia, el barri del Congrés convida als veïns que portin el seu sopar a la plaça per gaudir de la revetlla de Sant Joan, acompanyada a ritme de l'orquestra Remember.

   

  Nova Lloreda Sud

   

  El passat diumenge, l'AV de Nova Lloreda Sud va oferir una exhibició de les seves activitats i berenar amb motiu de les festes del barri. Ara, aquest mateix dissabte 23 de juny, Albert Malla posarà la música durant la revetlla de Sant Joan al passatge Riu Mogent. Per finalitzar, el pròxim dissabte, dia 30, la mainada podrà gaudir d'inflables i de diverses sorpreses.