0
    29
    dario i ruben.JPG

16/10/2012

Morales, Cuesta, Crespo i els germans Balagué van portar a UBSA, Montgat i Santa Coloma a la victòria

Montgat, UBSA i Santa Coloma van sumar una nova victòria gràcies a les seves estrelles que van acabar decidint els partits.
    Al pla de la concòrdia el Montgat es va endur el derbi comarcal en vèncer el Sant Josep per 75 a 67.
    Rubén Morales (35 de valoració) va ser el millor dels del maresme i el protagonista de la jugada clau. A falta de 3 minuts va forçar una falta en atac de Dario que acabaria amb un triple de Salvador per sentenciar el partit (73 a 64).
    Abans els parroquials van haver de remuntar 13 punts a la primera part (23 a 10) i 11 a la segona (60 a 49) desmotant que tot i que creixen com a equip, encara depenen massa de Dario (20 punts) i un Reyes que no va estar encertat (5).
    Pels de Xavi Bassas, Camins (15 de valoració) i Cuesta (24) van ser els millors aliats de Morales, per assegurar un partit que se'ls va posar coll amunt i en el que van acusar les baixes d'Usatorre, Nogales i Olaguibe.
    Al Sant Josep va debutar el pivot nord-americà Savoy Fraine, que tot i cometre 5 faltes en 16 minuts, se li van maneres per ajudar als parroquials.

A Sant Adrià Roman Crespo va ser l'encarregat d'assegurar el primer triomf a cara o creu de l'UBSA. Els de Xavi Castillo van guanyar el Mollet B per 85 a 70 en un partit que va canviar a la mitja part.
    Els exjugadors de la comarca Pascal i Viñallonga van permetre als del Vallès marxar 14 amunt havent anotat 48 punts. A la represa, els adrianencs van canviar el xip i des de la defensa, i amb un Roman Crespo gegant (35 de valoració), van capgirar la dinàmica i van clavar un 23 a 9 definitiu a l'últim quart.
    Carceller (11 punts), Valle (17) i la recent incorporació, Sotomayor (7 i 8 rebots), van ser els protagonistes de la remuntada.

A Santa Coloma els herois van tornar a ser els germans Balagué, que anotant 49 punts entre els dos, van fer que els locals tornessin a assaborir la victòria.
    Els de Christian Bañuelos es van imposar al Prat B per 81 a 64 en un partit en el que novament per les baixes només va poder comptar amb 6 jugadors del primer equip. Els Balagué van capitanejar l'atac mentre que Merchant (3 punts, 14 rebots i una extraordinària defensa a Boronat) i Català (22 de valoració) van ser els encarregats de fer la feina fosca. L'excel·lent treball de l'equip (115 de valoració) va fer que el partit ja quedés decidit al tercer quart (61 a 45).

El Natzaret va perdre contra el Sant Cugat per 78 a 61 en el 4rt partit seguit que juga a domicili. Els de Vidal Sabaté estan acusant un mal moment en atac, amb problemes per jugar en estàtic i poc encert exterior per obrir les defenses.
    Amb aquest panorama, el Natzaret va aguantar la primera escomesa del Sant Cugat (27 a 16) per igualar el partit a meitat del segon quart (29 a 29). La mala circulació de pilota, va acabar regalant cistelles senzilles de contraatac que van acabar decidint el partit abans de l'últim quart (63 a 45).
    Pulido va ser el millor dels badalonins amb 16 punts i 10 rebots, mentre que Dam va brillar pels del Vallès amb 24 punts i 6 triples.