Les festes majors dels barris ja són aquí

  0
  festes primavera.jpg

  28/04/2017 – Sant Roc i Puigfred encenen la metxa.

  Les Festes de Primavera de Sant Roc ja són aquí un any més, i és que aquest divendres, 28 d'abril a les 21.30h, la Fundació Ateneu Sant Roc acollirà la Nit de Màgia de la mà d'Aliskim. A partir d'aquí i fins al 30 de maig, Sant Roc acollirà diverses activitats culturals i socials adreçades a tot el veïnat; com així, l'homenatge a la gent gran de l'1 de maig, a les 5 de la tarda a l'escola Lestonnac, i la xerrada dels refugiats sirians, el 4 de maig, a les 18h, a la Biblioteca de Sant Roc.
   
  Entre d'altres, destacar la celebració de la tradicional Fira d'Artesania i Mostra d'Entitats i Serveis, que enguany arriba a la 35a edició i tindrà cita el diumenge 7 de maig, durant tot el matí.
   
  D'altra banda, la plaça Rafael Campalans és l'escenari de les festes de Puigfred, que se celebren durant tot el cap de setmana. En primer lloc, dissabte, dia 29, s'oferirà una sardinada a les 13h, acompanyada d'actuacions; i inflables i tallers de maquillatge per a la mainada a partir de 5 de la tarda. Mentre que diumenge, dia 30, estarà marcat per una degustació de 'montaditos' a les 12 del migdia, que anirà amenitzada per les actuacions de l'associació Complex Catalunya; i una xocolatada amb pallassos a les 18 hores. D'aquesta manera, s'inicien oficialment les festes majors dels barris de Badalona.