Les joguines solidàries de la campanya nadalenca arriben a prop d’un miler d’infants

  0
  Cap Infant Sense Joguina 1.jpg

  09/01/2018 – La iniciativa 'Cap infant sense joguina' ha fet arribar lots a unes 400 famílies.

  Un any més, la campanya Cap infant sense joguina, cap persona sense un somriure ha tornat a ser un èxit a Badalona i ha complert el seu principal objectiu: que les famílies amb nens i nenes que tenen una situació més vulnerable puguin gaudir de la diada de Reis amb normalitat. Gràcies a la solidaritat de la ciutadania, aquest Nadal, més de 400 famílies han rebut lots de joguines, fet que suposa que prop de mil infants de Badalona s’hagin beneficiat de la campanya.

   

  La campanya es fa extensiva a institucions de caràcter social i solidari (Càritas Parroquial, per exemple), a infants en tractament a l’Hospital Germans Trias i Pujol i a l’Institut Guttmann i també a les residències de gent gran públiques. Aquest fet permet que el total aproximat de beneficiaris de la campanya superi les 1.600 persones

   

  L’èxit de la iniciativa solidària ha estat possible gràcies al comprimís de les entitats veïnals i socials que han realitzat les inscripcions, la logística aportada per Voluntaris Badalona, les activitats solidàries organitzades per empreses, escoles, el món de l’esport, així com les donacions anònimes i les tasques de coordinació de l’Ajuntament de Badalona.