Les pregàries del CF Bufalà obtenen novament el compromís de l’Ajuntament

  0

  Des que el CF Bufalà va mobilitzar el seu altaveu mediàtic a través de les xarxes socials, amb ressò al Diari de Badalona, per tornar a evidenciar l’extrema situació que viu la seva instal·lació des de més d’un any, l’Ajuntament ha reaccionat.

  Aquest mateix dimarts, l’alcalde de Badalona, Rubén Gijarro, va visitar el Municipal de Bufalà i es va comprometre a accelerar la reforma integral que necessita el camp de futbol del barri.

  Segons Guijarro, a partir d’aquest mateix mes de febrer s’iniciaran les obres previstes durant les vacances de Nadal, és a dir, tot allò que no tè una relació estreta amb la gespa (graderia i zona de vestidors).

  Des de fa més de dos anys, el club no pot fer-ne ús del reg i els jugadors no es poden dutxar des de fa mesos a causa de la legionel·la que hi ha als vestidors.

  A partir dels mesos d’estiu, s’hauria de començar el canvi de gespa, amb un pressupost de licitació aproximat de 380.000€.

  Durant les darreres setmanes, els pares van recollir signatures de suport per fer una mica de soroll mediàtic i que els polítics de la ciutat els escoltessin. El Bufalà té 25 conjunts i aproximadament 400 jugadors que s’exerciten durant la setmana i disputen partits en les jornades de dissabte i diumenge al Municipal de Bufalà. Una única entitat esportiva però amb molta activitat i planter badaloní.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí