Les promeses catalanes es deixen veure al VI Open Benjamí de Tennis Taula

0
    48
    Tennis Taula.JPG

03/06/2014 – Un torneig marcat pel bon nivell dels palistes més joves del panorama català.

Com és tradicional durant les Festes de Maig, el passat cap de setmana es va celebrar el VI Open Benjamí Ciutat de Badalona de tennis de taula organitzat pel Club Tennis Taula Badalona. Un any més, el torneig va estar marcat pel bon nivell dels palistes més joves del panorama català, que a la darrera prova oficial i classificable pel rànquing nacional varen demostrar l’evolució de tot un any d’entrenament.

La primera jornada va estar marcada per una emocionant competició per equips entre el CTT Ripollet, amb un equip femení i un masculí, el TT Tramuntana, el TT Cassà i, com no podia faltar-hi, l’equip local del CTT Badalona. Els cinc equips varen jugar entre ells, essent el més destacat el CTT Badalona en primer lloc, format per Sergi Bocanegra i Arnau Lloret, el qual només va cedir dos partits individuals en tota la jornada. El TT Cassà i el CTT Ripollet masculí van ocupar, respectivament, la segona i tercera plaça del podi.

Diumenge, la sala del CTT Badalona va acollir 15 jugadors, la majoria benjamins, però també amb presència d’alguns prebenjamins. Els dos jugadors badalonins van avançar amb relativa facilitat fins la semifinal on havien de jugar entre ells i malauradament un dels dos quedava fora per la lluita del primer lloc. Tant en Bocanegra com Lloret van mostrar un gran nivell i el partit va decantar-se en l’últim set pel primer per un ajustat 11-8. En Bocanegra a la final va cedir contra un contundent Enric Barceló, del CTT Ripollet, per 3-0. Lloret finalment guanyaria la respectiva final de consolació contra el jugador de Cassà, entrant així al podi.

A la categoria femenina es van desmarcar com les millors jugadores, la Júlia Higueres, del Ripollet, i la Claudia Curquejo, del Cassà, arribant les dues a la final on Higueres va endur-se el primer lloc. En tercer lloc va quedar Linda Thompson, del Tramuntana.