Maldonado: “En alguns partits haurem de guanyar amb la defensa”

  0
  42
  maldonado valladolid o domicilis acbphoto.jpg

  26/10/2013
  El tècnic verd-i-negre s'ha mostrat content del treball al darrere de l'equip en un dia que ha faltat l'encert
  CRÒNICA – Un Vives imperial lidera el primer triomf (62 a 64)

  L'entrenador del FIATC Joventut, Salva Maldonado, ha destacat després del 1r triomf de lliga contra el GBC, el treball defensiu de l'equip. 
  "En alguns partits haurem de guanyar amb la defensa", ha explicat el tècnic, remarcant que "tot i fer un 17% en triples hem estat en el partit". 

  Maldonado ha destacat "la lluita i la feina al rebot ofensiu" en un matx "amb poca continuïtat" però que com ja havia dit a la prèvia "és dels que et dona una oportunitat per guanyar, i a part d'arribar amb opcions ens hem endut el partit".

  Aquest cop l'entrenador verd-i-negre ha dedicat paraules a dos jugadors en concret: "en Guillem i en Nacho han estat especialment bé, amb molt saber fer i molt ficats". 
  De l'extraordinària actuació del base, que ha aconseguit 28 de valoració acostant-se al triple doble en 36 minuts de joc, Maldonado ha celebrat la seva actuació, però ha deixat clar que "ara mateix està prenent massa responsabilitats i riscos, i necessita un descans per arribar més fresc i prendre millors decisions

  Per últim, el tècnic ha volgut restar importància al parcial que ha rebut l'equip quan guanyava per 12 i ha perdut la diferència. "Els parcials depenen de l'encert. Hem ficat un i hem fallat els 12 següents, però el que és important és que hem estat bé en la resta de coses", ha conclòs.