Més de 400 persones participen en la 2a Triatló Sertri a Badalona

  0
  1.JPG

  08/09/2014 – Els guanyadors d'aquesta triatló han estat Jordi Garcia Bercial (59:33) i Miriam Codina (1:12:00), que van tenir que fer 750 metres nedant, 20 Km a bicileta i 5 Km corrent.

  Aquest diumenge, 7 de setembre, la ciutat de Badalona ha acollit la segona edició de la Triatló Sertri, organitzada per la Cadena SER i que va comptar amb la participació de més de 400 persones de diferents modalitats, des de sprint fins a flash menors, passant per supersprint i triatló de la dona.

   

  La sortida tenia lloc a la platja dels Pescadors, on uns 300 participants han realitzat la prova de sprint en què han tingut que fer 750 metres nedant, 20 quilòmetres a bicicleta i 5 quilòmetres corrent, mentre que els de supersprint han realitzat 300 meres nedant, 8 Km a bicicleta i 2 Km corrent.

   

  El guanyador de la modalitat sprint ha estat Jordi Garcia Bercial, del Club Natació Badalona, que ha fintalitzat la triatló amb un temps de 59 minuts i 33 segons, posant-se per davant de Victor Peña i Jose Cuadrado, que han quedat segon i tercer respectivament. A la categoria femenina, la campiona ha estat Miriam Codina, del Club Triatló Granollers, que va finalitzar la prova en 1 hora i 12 minuts. En segona i tercera classificació havien quedat Miriam Romero i Marta Martin.

   

  Per altra banda, el guanyador de supersprint ha estat Marc Miraball, del club Triatló Lleida, amb un crono de 36 minut i 33 segons. Pel que fa en la classificació de la triatló de la dona, Gemma Diaz, del club Gavà Triatló, s’ha convertit en la campiona d’aquesta modalitat amb un temps de 42 minuts i 30 segons.