L’Escorxador de La Salut ofereix tallers setmanals de tècniques artístiques

  0
  Butxaques creatives-díptic.jpg

  26/03/2013 – El centre cultural acull el cicle 'Butxaques creatives' cada dijous, des de fa dues setmanes, i fins el 30 de maig; l'activitat està destinada a tota la ciutadania.

  La Nau 3 del Centre Cultural l’Escorxador, al barri de La Salut, acull des de fa uns dies el cicle Butxaques Creatives. Es tracta d’una sèrie de tallers monogràfics creatius on es treballaran diverses tècniques artístiques i que es faran cada dijous fins al 30 de maig, des de les 17.30 hores fins a les 19.30 hores.

   

  Durant el cicle es podran aprendre mètodes d’expressió plàstica i habilitats manuals. Els assistents hi prendran part d’una manera lúdica, participativa i creativa. En concret, els tallers de març, abril i maig serviran per fer creacions amb feltre, taps de suro, punts de llibre i fusta reciclada. Els temes a desenvolupar poden variar en funció del calendari festiu.

   

  Els assistents als tallers aprendran a fer agulles de pit amb feltre, clauers amb taps de cava, avions de paper, personatges amb agulles de fusta d’estendre, creacions fantàstiques amb beines d’arbre, punts de llibre amb material divers, un Dimoni de les Festes de Maig amb taps de suro, titelles de dit amb roba i llanes, una canya d’aigua amb tubs de cartró, una impressió amb linòlium o elements diversos amb fusta.

   

  Aquest cicle està dirigit a tota la ciutadania. Els menors que estiguin interessats a participar-hi hauran d’assistir-hi acompanyats d’un adult. Els talles són gratuïts, tot i que cal fer la inscripció prèvia a [email protected].