L’Espai Betúlia acull una xerrada sobre la febre infantil

  0
  74
  fiebre infantil.jpg

  05/05/2014 – L’acte començarà a les 18 hores i inclourà l’exposició de la infermera i un espai obert a les preguntes dels assistents.

  L’Espai Betúlia de la Biblioteca de Can Casacuberta acull aquest dilluns la xerrada Què fer quan el teu fill o filla té febre?, que anirà a càrrec de la infermera de Pediatria del Centre d’Atenció Primària Martí i Julià i coordinadora de Parlem-ne, el blog de salut infantil de Badalona Serveis Assistencials (BSA), Pilar Maria Esteras.

   

  L’acte començarà a les 18 hores i inclourà l’exposició de la infermera i un espai obert a les preguntes dels assistents. L’accés a la xerrada serà lliure, sense necessitat de fer reserva prèvia.

   

  L’activitat sorgeix fruit de la col·laboració entre la Xarxa Municipal de Biblioteques de Badalona i BSA, de la qual també són exemple les recomanacions bibliogràfiques que acompanyen els articles de promoció de la salut publicats cada quinze dies al blog. És la Biblioteca Can Casacuberta qui facilita a l’equip de Parlem-ne la selecció bibliogràfica relacionada amb cadascun dels temes publicats. L’any passat BSA ja va dur a terme una primera xerrada a aquesta biblioteca, en concret sobre el nen mal menjador.

   

  El Servei de Pediatria de BSA va posar en marxa Parlem-ne l’octubre de 2011. Els professionals de Medicina i Infermeria del servei són els autors dels articles que es van publicant al blog, així com els encarregats de respondre els comentaris dels usuaris sobre els temes proposats. A banda d’oferir informació rigorosa i fiable sobre la salut dels més petits, Parlem-ne vol ser un espai de diàleg en què pares i mares puguin expressar les seves inquietuds i dubtes i es comparteixin opinions i experiències.