L’Euromillones deixa més de 25 milions d’euros a Llefià

  0
  34
  20161228_111707.jpg

  28/12/2016 – Una administració del barri va validar l'única butlleta amb 5 encerts i dues estrelles a tot Europa; és el cinquè premi més important repartit a Catalunya.

   

  No va ser el Gordo de Nadal, pot ser no serà el Niño, el proper dia 6, però Llefià ja ha viscut la seva jornada de fortuna aquest dimecres, després de conèixer que l'Euromillones ha deixat a una administració del barri més de 25 milions d'euros.
   
  L'afortunat va fer la validació de la seva butlleta a l'estanc situat a l'avinguda Doctor Bassols, on aquest dimecres al matí encara desconeixien la identitat del premiat. El propietari de l'administració, amb més de 30 anys al mateix local en la cantonada amb el carrer d'Amèrica, creu que es tracta d'una persona del barri, i, pel tipus d'aposta, d'avançada edat.
   
  El veí o veïna afortunada va realitzar una aposta senzilla de 5 euros, gràcies a la qual s'embutxacarà uns 20 milions, un cop restats els impostos d'Hisenda. Es tracta del primer gran premi de l'administració badalonina, després d'un de més de 200.000 euros, fa alguns anys. El propietari afirma que repartir aquests 25 milions serviran per donar nom a l'administració i que acostuma a provocar un efecte crida.
   
  La combinació guanyadora del sorteig celebrat està formada pels números 3, 22, 25, 32 i 39. Les estrelles han estat el 7 i el 12. Es tracta de la quantitat més gran repartida en loteries a Catalunya, segons han explicat des del local.