L’exmagistrat del TS i exfiscal Carlos Jiménez Villarejo dóna suport al projecte d’Àlex Mañas

  0
  villarejo.jpg

  21/05/2015 – Carlos Jiménez Villarejo, ex-magistrat del Tribunal Suprem (TS), ex-membre de la Fiscalia de l’Estat i actual membre del Consell Ciutadà de Podemos, va recolzar ahir a la tarda al candidat a l’alcaldia d’ICV-EUiA-EP.

  Carlos Jiménez Villarejo, ex-magistrat del Tribunal Suprem (TS), ex-membre de la Fiscalia de l’Estat i actual membre del Consell Ciutadà de Podemos, va recolzar ahir a la tarda al candidat a l’alcaldia d’ICV-EUiA-EP, Àlex Mañas. En un acte celebrat a l’associació de veïns i veïnes del barri de La Pau, Villarejo va assegurar que la llista eco-socialista és “l’única candidatura d’esquerres amb capacitat de canviar la ciutat de Badalona”.

   

  L’exfiscal va criticar la figura de l’actual alcalde, Xavier Garcia Albiol (PP), per “parlar dels migrats com si fossin objectes”, va titllar d’ “indigne” el fet que Badalona tingui un alcalde amb un discurs “incendiari” i va denunciar la corrupció que esquitxa el PP. Per això, Villarejo va reivindicar la urgència de “treure Garcia Albiol” de l’Ajuntament de Badalona.

   

  El candidat ecosocialista, per la seva banda, va coincidir amb l’exfiscal en la denúncia que l’actual govern municipal del PP mantingui entre els seus regidors a imputats i acusats i aposta per “netejar Badalona de corrupció”. El cap de llista va retreure que Badalona sigui la ciutat de l’Àrea Metropolitana que menys inverteix en polítiques socials.