Lia Sampai i Adrià Pagès: El Círcol de Badalona acull un petit tresor

  0
  53
  Foto: Carles Serraima.

  El duo català presentarà “Amagatalls de llum”, el segon treball de la cantautora, dissabte 11 a les 19:30h

  Sembla evident que la figura de Lia Sampai va guanyant incidència dins la cançó catalana a força d’una proposta plena de talent i dolçor; de fet, aquest setembre la vèiem actuar a l’escenari d’Òmnium per la diada i, actualment, segueix girant per teatres i espais culturals compartint el seu últim treball.

  La virtut de la seva proposta -a part del talent, que és evident- rau a recollir sense complexes la tradició dels grans cantautors catalans -ella mateixa reconeix Lluís Llach com una referència musical- sempre trobant la manera de traslladar una visió pròpia adaptant els discursos al seu context social i personal.

  A la guitarra l’acompanya l’Adrià Pagès , amb qui aposta per cançons d’esperit minimalista, on l’absència d’ornaments és una virtut que potencia la bellesa de cada nota i, per sobre de tot, de la veu i les paraules de la Lia. La vocació ve des de ben petita, la cantant ens explica que va compondre la seva primera cançó als 11 anys i que encara abans les mestres de l’escola ja la recordaven entonant melodies.

  Dissabte és una oportunitat qui sap si única per gaudir-los encara en petit format, passant un vespre màgic assegut a les butaques d’El Círcol.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí