Llefià acollirà una gran pantalla per veure a la selecció espanyola

  0
  españa.jpg

  25/06/2012 – L'Ajuntament instal·larà per dimecres una pantalla de 40 metres quadrats al parc del Gran Sol, a on també hi haurà un discjòquei amenitzant l'estona prèvia al Portugal-Espanya de semifinals de l'Eurocopa 2012.

  L’ajuntament de Badalona instal·larà aquest proper dimecres 27 de juny una pantalla gegant al parc del Gran Sol, al barri de Llefià, on es podrà seguir en directe la transmissió del partit de la semifinal de l’Eurocopa 2012 que enfrontarà la selecció espanyola de futbol amb la de Portugal (20,45h).

   

  Es tracta d’una pantalla amb unes dimensions de 40 metres quadrats, la instal·lació de la qual no implica cap cost degut al patrocini de l’empresa Clear Channel. El partit estarà amenitzat amb un discjòquei que estarà des d’una hora abans de l’inici del partit al Gran Sol.

  En el cas que Espanya superi l’eliminatòria de dimecres i es classifiqui per la final de l’Eurocopa, el proper diumenge també es podrà segur l’últim partit d’aquest campionat a través d’aquesta gran pantalla ubicada a Llefià.

   

  L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha afirmat que “a diferència d’altres ciutats, Badalona sí que tindrà pantalla gegant, gràcies al patrocini d’una empresa privada, un fet que demostra que a on no arriba el pressupost municipal hi poden arribar la imaginació i les ganes de treballar”.