La dominicana de Báez guanya l’or al centrobasket

0
    29

Partien com a favorits i ho han demostrat. La República Dominicana s'ha endut l'or al Centrobasket, un títol que no aconseguia des del 2004. A la final els "crollos" han derrotat Puerto Rico per 80 a 72 i han completat el campionat perfecte sense perdre cap dels 6 partits..
    A diferència de les semifinals, els secundaris han estat claus per guanyar el partit. Els NBA Garcia i Horford només han anotat 20 punts entre els dos mentre que Yack Martínez amb 23, Coronado amb 17 i Báez amb 11 punts i 5 rebots han guiat la dominicana a l'èxit.
    A 5 minuts pel final, el marcador era d'empat a 67. La bona defensa de la República Dominicana ha impedit que els "boricuas" anotessin en 3 minuts i que el parcial de 7-0 culminat amb un triple de Coronado fos definitiu.

En aquest campionat els de John Calpinari s'han classificat pel pre-mundial d'Espanya 2014. Ara continuaran entrenant-se per disputar el pre-olímpic del 2 al 8 de Juliol. Si queden entre els 3 primers, seran a Londres.