Jornada d’educació viària a l’Institut Guttmann

  0
  49

  25/06/2012 – L'Institut Guttmann acull demà la celebració de la Jornada de Prevenció dels accidents de trànsit i educació viària a les escoles, en la qual participaran Policial Local, Mossos d'Esquadra i monitors del programa 'Game Over' sobre prevenció.

  Demà dimarts dia 26 de juny a les 10h es durà a terme a la Sala d’Actes de l’Institut Guttmann la celebració de la Jornada de Prevenció dels accidents de trànsit i educació viària a les escoles entre monitors en seguretat viària de la Policia Local i Mossos d’Esquadra i monitors del programa de prevenció d’accidents de trànsit ‘Game Over’ de l’Institut Guttmann. L’acte inaugural anirà a càrrec del Sr. Joan Aregio, director del Servei Català de Trànsit (SCT) i el Dr. Josep M. Ramírez, director gerent de l’Institut Guttmann.

   

  La Jornada, organitzada per l’Institut Guttmann, reunirà a bona part dels agents socials implicats en la prevenció d’accidents de trànsit i té com objectiu debatre els mètodes i l’eficàcia de les actuacions preventives en matèria de seguretat viària i prevenció d’accidents a l’àmbit escolar. Tanmateix, es discutiran propostes d’innovació i millora, així com s’intentarà buscar les vies per potenciar la cooperació entre els monitors de la policia i els monitors ‘Game Over’.

   

  Durant l'acte es presentaran dades d’un estudi realitzat enguany per l’Institut Guttmann en col·laboració amb el Servei Català de Trànsit (SCT) sobre l’impacte de la campanya ‘Game Over’ en nois i noies. L’estudi demostra que, tres mesos després de les xerrades impartides, el 44% dels nois manifesten haver canviat la seva conducta relacionada amb el trànsit. Així mateix, les noies desenvolupen una tasca de sensibilització envers les conductes de risc en pares i amics.