Llefià i Young Talent, dos huracans que fan por; el Lloreda agafa força

0
    33
    DSC08747.JPG

La Unificació Llefià encadena la tercera victòria consecutiva a Montgat i retalla diferències amb les posicions capdavanteres de Segona Catalana. El conjunt de Jordi Souto, amb els peus a terra, té a tocar el lideratge en una classificació molt ajustada i amb set equips en plena lluita.

Contra la Fundació Privada Hermes, la 'Llefi' no va tenir complicacions per ampliar la seva puntuació fins als 23 punts. Casulleras va inaugurar el marcador al minut 3 en un xut creuat i Saumell va transformar el 0-2 abans del descans. Eric Díez i Dani van tancar la golejada contra una tova defensa local. Ray, va fer la diana de la Fundació a les acaballes del partit.

A Tercera Catalana, el Young Talent segueix enlluernant. El conjunt de Ricardo Parra va treure doble benefici, ja que no només va sumar els tres punts contra el Poble Sec (0-1, Jose María) sinó que a més a més va veure com el Singuerlin empatava al camp del Molinos (1-1). Tres punts que mantenen el conjunt de Sant Roc primer a la taula (30), amb una distància de quatre punts respecte el Singuerlin (26). Per la seva banda, el Lloreda s'aproxima a la part alta de la taula. El combinat de Carlos Rodríguez va superar el Calella a domicili amb gols de Marc (2) i Borja (2-3).

La notícia negativa de la jornada van ser les derrotes de Pere Gol i Pomar. L'equip de la La Saut va caure a casa contra la UD Cirera (1-2) i els de Daniel Tortajada van ensopegar al camp del Premià de Dalt (2-1).

A Quarta Catalana, el Sistrells no va poder sumar la primera victòria a Can Cabanyelles contra el GP3 (1-5), l'Àguila Badalona va ser derrotat sucumbir davant el Baró de Viver B (1-3) i la UE Bufalà va lluitar sense premi contra el Sant Ignasi (2-3).