Llefià, Young Talent i Lloreda segueixen vivint un conte de fades

0
    28
    DSC09390.JPG

La Unificació Llefià no deixa de sorprendre jornada rere jornada. En aquesta ocasió, el conjunt de Jordi Souto ha superat sense complicacions el Canyelles al Municipal de Llefià. Abans d'arribar al minut 10 del matx, Rubén i Saumell ja van avançar els badalonins (2-0).

A la represa, Casulleras va situar el 3-0 però Fortuny va anotar el gol visitant abans d'arribar al quart d'hora del segon temps. Saumell trencaria novament les il.lusions al Canyelles i Leonardo tancaria el partit amb el 4-2 definitiu. Quarta victòria de la 'Llefi' i el conjunt badaloní que segueix a la part alta de la classificació amb 26 punts però amb els peus a terra.

A Tercera Catalana, Sant Roc, Lloreda i Pomar són els barris més contents aquesta jornada. El Young Talent, líder, va patir contra un rival directe, el Molinos. Els mataronins van perdonar accions molt clares però els de Parra van sentenciar el partit amb dianes de Ginés i Antonio (2-1). Per la seva part, el Lloreda segueix escalant posicions després de superar l'Arenys a casa amb gols de Virgilio, Borja, Javier i Juan (4-2). El Pomar agafa aire amb tres punts d'or contra el Poble Sec. Daniel, Bernardo i Sergio van transformar les dianes badalonines (3-1). Malauradament, el Pere Gol va caure aquesta jornada contra el Cabrils (3-1). Mesa va fer el gol del conjunt de La Salut.

A Quarta Catalana, l'Àguila va caure contra l'Alzamora (3-2), la UE Bufalà va empatar contra el Milan L'Hospitalet (0-0) i el Sistrells va guanyar l'Alegria (3-4).