Punt a punt

  0
  IMG_6813.JPG

  27/11/2017 – El Badalona es manté invicte a l’Estadi després d’empatar sense gols contra el filial del Vila-real, en un partit molt igualat i amb poques ocasions de gol.

  El Badalona es manté invicte a l’Estadi després d’empatar sense gols contra el filial del Vila-real, en un partit molt igualat i amb poques ocasions de gol.

  Respecte mutu i una part per a cada equip. Aquest seria el resum ràpid del Badalona – Vila-real. El resultat diu, a més, que hi va haver molt poques opcions de gols. L’equip de Manolo González, tot i que va arribar amb perill a l’àrea d’Ander, especialment a la primera part, no va xutar entre els tres pals en tot el partit. El de Miguel Álvarez ho va fer dos cops i va trobar sempre l’oposició de José Miguel Morales.

  En la primera part el Badalona va imposar-se, ben armat al darrera i amb les idees clares quan tenia la pilota. En la segona, l’acumulació de davanters li va fer perdre el control. A més, el Vila-real va trobar uns espais que, amb una mica d’encert, hauria pogut aprofitar per emportar-se el partit.

  Fitxa tècnica:

  Badalona: José Miguel Morales; Robert Simón, Álvaro Vega, Adrià Parera, Carlos Albarrán; Juanjo Ciércoles (Marc Cosme, 61’), Sergio Maestre, Aly Coulibaly; Kevin Lacruz (Adrián Rivas, 70’), Marcel Serramitja (Kilian Durán, 51’) i Néstor Querol.

  Villarreal B: Ander Cantero; Genís, Roger Riera, Juan Ibiza, Xavier Quintillà; Cristian Cedrés, Manu Morlanes (Fran Álvarez, 28’), Imanol García, Pedro Martínez (Darío Poveda, 87’); Franco Acosta (Simón Moreno, 68’) i Mario González.

  Àrbitre: Alexis Pulido Santana (comitè canari). T.G: Morales i Adrià Parera, del Badalona, Roger i Fran Álvarez, del Vila-real B.

  Camp: Estadi Municipal de Badalona. Un miler d’aficionats.