Lloreda celebra amb èxit les seves festes a la plaça de la Segona República

  0
  51
  securedownload (8).jpg

  22/07/2013 – Centenars de veïns gaudeixen de les festes del barri, centrades per la música, el ball i la restauració dels capgrossos de Lloreda que enguany han sortit al carrer amb una cercavila.

  Durant aquest cap de setmana, del divendres al diumenge, Lloreda ha celebrat la seva festa major, com és tradició, a la plaça de la Segona República, organitzada per la pròpia associació de veïns del barri; la primera associació d'Espanya fundada al 1957. La festa es va iniciar amb una xerrada sobre les colles de Badalona i una cercavila amb la percussió, a càrrec del Can Suricato i els capgrossos de Lloreda, que durant quatre mesos els mateixos veïns han restaurat per poder-los lluir als carrers.

   

  Les festes de Lloreda, centrades per música i ball amb les actuacions de diferents grups musicals de tot tipus, des de flamenc fins a hip hop, van atreure a centenars de veïns i veïnes que van gaudir del barri. També durant aquests tres dies l'associació va organitzar una gimcana infantil, una trobada de puntaires, la festa de l'escuma i una exposició de colles de Badalona. A més, del 4 al 17 de juliol, el Camp Municipal de Futbol de Lloreda ha acollit un torneig de futbol 7.