Llovet: “Em sento orgullós dels meus companys”

  0
  45
  CJB-VBC (21).jpg

  15/02/2016 – El capità del FIATC Joventut destacaria com la Penya seria capaç “d’acceptar el repte” plantejat pel València en un partit molt físic (66-73).

   

  Igual que la resta de pivots, Nacho Llovet tancaria l’encontre davant el València Bàsket amb les reserves d’energia activades. Les lesions de Miralles i Drame deixarien la rotació interior de la Penya en unes condicions gens positives per rebre el líder, però els jugadors ‘sans’ rendirien a un enorme nivell.

   

  “Afrontàvem un partit de màxima dificultat contra un gran rival i amb l’equip limitat per les baixes”, recordava Nacho Llovet, fent esment a la tipologia d’equip que s’acabava d’endur la victòria de l’Olímpic.

   

  “No s’han posat excuses i l’equip ha sortit des de l’inici molt concentrat, molt intens i explotant les seves armes. S’ha lluitat al màxim de les nostres possibilitats”, afegia el capità de la Penya en les seves valoracions de la derrota.

   

  Malgrat estar “enfadats” pel resultat final i pels “petits detalls” que acabarien decantant el partit, tot el vestidor verd-i-negre compartia un mateix pensament. “Hi ha decepció, però alhora em sento orgullós dels meus companys”, assegurava Llovet.

   

  El pivot disputaria més de 30 minuts, aconseguint uns números de 7 punts i un 8 de valoració. “Em costa pensar en un company que hagi fet un mal partit”, valorava el jugador format al planter, comentant el pas endavant efectuat per tots els efectius disponibles per cobrir les baixes de Drame i Miralles.

   

  La pugna i els contactes constants serien la tònica que marcaria l’encontre, ja que les defenses s’imposarien als atacs durant molts minuts.

   

  “Això és la lliga ACB. Ja sabem de sobres que els equips que arriben de competir a Europa et juguen a un nivell de contacte molt alt. Nosaltres hem acceptat el repte del València i l’equip ha sabut donar una bona resposta a nivell físic”, celebrava Llovet tot i acabar cedint.