Suton: “Som capaços de competir contra els més grans”

  0
  49
  CJB-VBC (6).jpg

  15/02/2016 – L’aler pivot de Sarajevo es multiplicaria per liderar l’oposició del FIATC Joventut davant el València Basket (66-73).

   

  Amb 16 punts, 3 rebots, 2 assistències i un 14 de valoració en 31 minuts, Goran Suton seria un dels jugadors més destacats en la gran actuació protagonitzada per la Penya contra el líder de l’ACB. Després de 40 minuts d’extrema duresa, el triomf s’escaparia de Badalona, però el públic no podria retreure res als seus guerrers.  

   

  “Ara mateix em ve el cap una mescla d’emocions. Estic decebut perquè hem donat el millor de nosaltres i no ha estat suficient, però alhora content per com s’ha jugat. S’han de corregir petits detalls per optar a guanyar un partit com aquest”, relatava Suton des del vestidor del FIATC Joventut, just després de certificar la derrota.

   

  “Durant la temporada s’han jugat bons partits, però el d’avui contra el València ha estat un dels més durs”, reconeixia l’aler pivot a aquest diari.

   

  Segons Suton, “el València té un equip espectacular, amb molts jugadors grans, físics i de molta experiència”, fet que encara aporta més valor a la capacitat competitiva mostrada pel bloc de Salva Maldonado. “Són el millor bloc de l’ACB en aquest moment i això ens demostra que som capaços de competir contra els més grans”, reivindicava el bosnià.

   

  Suton oferiria un bon nivell de joc, alternant la posició de quatre amb la de center. “Estic orgullós de la meva actuació. M’havia marcat l’objectiu de ser més consistent, tenint en compte que la meva responsabilitat augmentava amb les baixes de l’Ousmane i l’Albert”, afirmava.

   

  “Detalls com els tres triples seguits encaixats durant el tercer quart ens han marcat. No hem estat capaços de corregir aquest dèficit”, deia per acabar el quatre natural de Sarajevo.