Suárez: “Tot passa pel pròxim partit”

  0
  1415_CJB-VBC (32).jpg

  21/04/2015 – L’aler pivot és molt conscient de la rellevància que té el proper compromís de Lliga Endesa contra el Gipuzkoa Basket.

   

  A l’Olímpic no es pot fallar més. Amb aquesta mentalitat encara el FIATC Joventut el seu duel davant el Gipuzkoa, un dels equips implicats en la lluita per la salvació.

   

  En una jornada on el CAI (15/14) ha de rebre al Barça i l’Herbalife (15/14) ha de visitar la pista de l’Iberostar (14/15), la Penya no pot deixar escapar el triomf contra el conjunt de Jaume Ponsarnau.

   

  Álex Suárez, jugador destacat en l’últim partit de lliga, aboga per mantenir el nivell de joc mostrat davant del València (91-95). “Aquest és el camí a seguir. Portàvem algunes jornades sense estar fins i sense tenir molta energia en els inicis dels partits”, apuntava el menorquí.

   

  “Si juguem així, competirem en tots els partits que falten i s’aconseguiran victòries”, afegia el jugador del FIATC Joventut abans d’encetar el primer entrenament de la setmana.

   

  Tot i estar pendent dels resultats dels altres clubs implicats en la lluita per disputar la post temporada, resulta vital que l’equip de Salva Maldonado se centri en ell mateix.

   

  “Tenim molt clar que l’objectiu és el play-off. Per tant, vulguis o no, et fixes en els rivals directes. Però crec que el més important serà centrar-nos en el partit que ens toqui cada setmana”, declarava Suárez.

   

  Amb Savané patint problemes físics en aquest últim tram de la lliga, el pas endavant de Nacho Llovet i del mateix Suárez és clau. “La baixa d’en Savané era molt important. Sabia que havia d’ajudar en el rebot. Estic content de partit que em va sortir”, deia l’aler-pivot, recordant la seva actuació davant del València.

   

  Segons Álex Suárez, si l’equip “vol arribar al play-off, tot passa per guanyar al Gizpuzkoa. L’afició estarà amb nosaltres. Aconseguir la victòria seria un pas important”.