Lluís Homar aterra al Teatre Zorrilla amb l’obra ‘Terra baixa’

  0
  i_terrabaixa_14.jpg

  16/04/2015 – Sota la direcció de Pau Miró, l’actor Lluís Homar aterra a Badalona per fer-se amb l’escenari i explicar-li al públic el clàssic Terra baixa, obra teatral del dramaturg i poeta Àngel Guimerà.

  El Teatre Zorrilla ofereix aquest cap de setmana un dels plats forts de la programació de temporada. Sota la direcció de Pau Miró, l’actor Lluís Homar aterra a Badalona per fer-se amb l’escenari i explicar-li al públic el clàssic Terra baixa, obra teatral del dramaturg i poeta Àngel Guimerà, una de les més importants del teatre català del segle XIX. El triangle entre els protagonistes Sebastià, Manelic i Marta, tots ells interpretats magníficament per Lluís Homar, és el fil conductor d'una obra que ens mostra les passions humanes més turbulentes.

   

  Per a Lluís Homar l'obra de Guimerà ha estat tota una referència a la seva vida, des del moment en què la va representar per primera vegada, amb només 16 anys, fins a la seva mítica posada en escena amb el director i escenògraf Fabià Puigserver. Obra dirigida per Pau Miró, concentra en un sol personatge la universalitat d'aquesta obra i, d'aquesta solitud a dalt de l'escenari, se n'extreu una simplicitat màgica i transformadora.

   

  Serà aquest divendres 17, a partir de les nou de la nit, al Teatre Zorrilla.