Rotary destinarà la recaptació del seu sopar anual a investigar el càncer de mama

  0
  IMG_0416.JPG

  16/04/2015 – Rotary Club Badalona ha presentat aquesta setmana a l’Hotel Miramar el programa de la seva Nit de Paul Harris, el sopar de gala que celebra de forma anual per a recaptar fons per a finançar projectes solidaris. 

  Rotary Club Badalona ha presentat aquesta setmana a l’Hotel Miramar el programa de la seva Nit de Paul Harris, el sopar de gala que celebra de forma anual per a recaptar fons per a finançar projectes solidaris. Enguany, el col·lectiu destinarà els diners aglutinats a un estudi sobre el càncer de mama que està sent desenvolupat a la unitat d’investigació de l’Institut Oncològic de Catalunya, a l’Hospital Germans Trias i Pujol.

   

  El sopar, que Rotary organitza des de 2002, tindrà lloc a la Sala Sarau el proper 28 de maig (20.30h) i comptarà amb l’ajuda de diferents empreses i persones de la ciutat. Durant l’esdeveniment, seran sortejats diversos regals i se celebrarà una desfilada de moda, en la que col·laboraran comerços de la ciutat, amb models professionals que hi participaran de forma desinteressada. Els tiquets per al sopar es poden adquirir a l’Hotel Miramar, seu del club.