Lluís Marco rep la Venus d’Honor de la 48a edició de FILMETS Badalona Film Festival

  0

  L’actor badaloní Lluís Marco ha rebut aquest dilluns la Venus d’Honor de la 48a edició de FILMETS Badalona Film Festival. El festival ha volgut fer un reconeixement a la seva carrera cinematogràfica, la faceta de director de doblatge de cinema i també en pel·lícules de televisió. 

  En rebre el guardó de mans del conseller delegat de Badalona Comunicació, Josep Viñeta Balsells, Lluís Marco s’ha mostrat agraït de “rebre aquest guardó a la meva ciutat i en aquest Teatre Zorrilla, on jo he actuat tantes vegades”.

  Lluís Marco ha explicat que “sense vocació és impossible fer aquesta feina, és impossible fer d’actor, i jo ara l’única cosa que mantinc és la vocació”. Adreçant-se als estudiants de les escoles de cinema de Catalunya que omplien el Teatre Zorrilla els ha dit: “En aquesta feina no defallir és bàsic. No s’ha de defallir mai, per molt que t’equivoquis”.

  Pots recuperar l’entrevista que li hem fet a l’actor Lluís Marco en motiu d’aquest premi Venus d’Honor 2022 de FILMETS Badalona Film Festival.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí