Lluís Pintor: “No tenim cap pressió. L’objectiu és aconseguir la salvació i, si s’assoleix, és un èxit”

  0
  18
  CB Sant Josep

  Lluís Pintor té davant seu un repte il·lusionant a la vegada que de dificultat superior. El primer equip del Coalci Sant Josep es va descomposar a finals d’any després de produir-se la destitució de Sergi Vives a la banqueta parroquial. El fulminant cessament va tenir una conseqüència immediata: una part dels jugadors van marxar. Dídac Cala, Francesc Pascal, Aly o Raimon Carrasco van abandonar el club.

  En aquest context, Lluís Pintor va tornar al Sant Josep, on té experiència durant 9 temporades en les categories inferiors, per agafar les regnes del primer equip. “Aquesta idea de confiar en els jugadors de la casa m’atrau, més que una filosofia de buscar jugadors veterans d’un altre lloc”, afirma Pintor. Amb aquesta idea molt definida, ha reforçat l’equip amb jugadors joves i alguns amb passat parroquial: Joan Clapés, procedent del Lima Horta de Primera Catalana, Carlos Lorente, del Vedruna de Copa, i Enric Curto, del Santa Coloma B de Segona Catalana. A aquests tres reforços, cal afegir la continuïtat de Jordi Costa, Luis González, Seth Goodman i Zachary Turcotte.

  D’altra banda, Pintor, qui debuta a Lliga EBA com a entrenador, ha donat l’oportunitat de fer el salt al primer equip a alguns jugadors del Júnior A i B o vinculats del Montgat: Alejandro Catalán, Quique Serra, Raúl Tomás, Pol Barbecho, Alex Aguado o Gerard Comas, en són alguns. “Fer un equip nou al mes de gener és molt difícil. Per qüestions federatives, només podem arribar a 15 places. La idea és que els júniors puguin debutar i ser jugadors del primer equip el curs vinent”.

  “No tinc cap pressió. L’objectiu és intentar mantenir la categoria com es pugui. La situació és la que és. Si ens mantenim, és un èxit. La directiva ja m’ha transmès aquesta tranquil·litat i s’agraeix. Hi ha d’haver una lògica de realisme”, afegeix. Ara mateix, amb 11 jornades encara per disputar, els badalonins són sisens a la taula, amb 7 victòries i 8 derrotes. La promoció de permanència es troba a un triomf de distància i aquest diumenge visiten la pista del Castelldefels, rival directa a la classificació.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí