Ventura: “Aquest és el meu club, on he estat sempre, i vull seguir creixent amb la Penya”

  0
  60
  Ventura, amb el president Juanan Morales. / Foto: David Grau - CJB

  El president Juanan Morales, el director esportiu Jordi Marti i el capità Albert Ventura han presentat avui l’acord de renovació del jugador de la Penya, que serà verd-i-negre fins al juny del 2022. “Sóc de la Penya i sóc de Badalona, així que estic molt content”, ha afirmat Ventura, que s’ha mostrat “molt orgullós” del que ha aconseguit fins ara vestint la samarreta del Divina Joventut: “Un dels meus somnis de petit era jugar a la Penya; després, ser capità; i ara el meu gran desig seria guanyar un títol a Badalona”. “Aquest és el meu club, on he estat sempre, i vull seguir creixent amb la Penya”, ha afegit el capità badaloní, que ha defensat el paper clau dels jugadors del planter: “Som gent molt implicada amb el club i lluitem cada dia per defensar-lo. Intentem transmetre els valors que ens han inculcat des de petits”. Ventura ha passat per totes les categories inferiors del Joventut, des d’on va arribar procedent de la Minguella, i és un dels pals de paller de l’actual plantilla, on s’ha consolidat com un home important.

  El president, Juanan Morales, no ha amagat la seva satisfacció per l’acord: “És un gran dia per a la Penya. És molt important que el capità, que des de premini que està amb nosaltres, aposti per quedar-se. Coneix la casa i sap on volem anar”. Segons el president, la fórmula d’èxit històrica a la Penya “sempre ha estat comptar amb el talent que generem al planter”.

  Jordi Martí, pel seu cantó, ha destacat que Ventura “és un jugador integrador que transmet els valors de la Penya”. El director esportiu ha apuntat, també, la importància de “tenir jugadors amb contractes llargs” per a consolidar el projecte esportiu de cara els pròxims anys. Entre els pròxims objectius prioritaris del club hi haurà la renovació del pivot Simon Birgander, que acaba contracte el juny del 2020. A l’acte de renovació també hi ha estat present un altre jugador format al planter, Marko Todorovic.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí