Lluís Riera i Pau Del Tio fan el salt

  0
  lluisrieraweb.jpg

  21/07/2016 – Riera es converteix en el segon entrenador del primer equip, mentre que Del Tio deixa el Cadet ‘A’ per tal de completar el staff tècnic de Diego Ocampo.

   

  El Divina Seguros Joventut ja té definit el staff tècnic de la pròxima temporada. La marxa de Salva Maldonado ha fet que José Ángel Samaniego també abandoni l’entitat. El lloc que deixa ‘Sama’ l’ocuparà Lluís Riera, tercer integrant del staff de l’era Maldonado.

   

  Riera, de 37 anys, complirà la seva quinzena temporada a la Penya exercint les funcions de segon entrenador. A més, tal com avança l’Esportiu, Diego Ocampo estarà acompanyat per Pau Del Tio, fins ara al Cadet ‘A’.

   

  Del Tio va coincidir amb Ocampo sent jugador del CBT quan el gallec va passar a ser ajudant de Maldonado a Tarragona (2004-2005) i va seguir jugant a les seves ordres quan el nou head coach de la Penya va passar a ser primer entrenador (funs a la 2006-2007).

   

  Cal destacar que, dins del bàsquet de formació, Dani Miret continuarà dirigint el júnior del Divina Seguros Joventut. David Jimeno, fins ara a l’Infantil ‘A’, passa al Cadet ‘A’.