Un gala de dansa de nivell internacional i un concert d’òpera tanquen les Nits al Port

  0
  0944e599-cd6c-478f-b6fe-26dec8411b2d.jpg

  22/07/2016 – Aquest és el darrer cap de setmana del cicle cultural, que fins ara ha aplegat més de 2.500 persones.

  Badalona viurà aquest divendres la Gala de Dansa, emmarcada dins la programació de les Nits al Port que se celebra des de fa tres setmanes al port de Badalona. A partir de les 22h, l'esdeveniment comptarà amb la participació del Jove Ballet de Badalona i de ballarins de diferents països que estan fent un stage a l’Escola de Dansa Marisa Yudes de Badalona.

   

  La Gala de Dansa sumarà a les actuacions del Jove Ballet Clàssic de Badalona & Friends, actuacions d’alguns dels 38 ballarins i ballarines de les principals escoles internacionals de ballet que estan durant aquests dies a la ciutat participant en un stage dirigit per David Makhateli, principal de la Royal Ballet.

   

  Cal sumar, dins de la projecció internacional de la cita, la presència de Ludbila Kovalena, que amb 72 anys donarà tres màster class a l’alumnat que realitza l’stage a l’Escola de Dansa Marisa Yudes. En els darrers quatre anys, aquest curs s’havia desenvolupat a Brussel·les.

   

  La Gala de Dansa es programa habitualment com a tancament del festival “Les Nits al Port”, que enguany ha celebrat la quarta edició. El festival clourà el dissabte 23 de juliol, a les 22 hores, amb la Nit d’Òpera, amb la programació de “Carmen Suite”.