Lluita al Wizink Center sense premi verd-i-negre (99-89)

0
    45
    ACB Photo

La Penya va tornar a lluitar de valent contra el Real Madrid, amb una imatge intermitent contra l’equip blanc, però amb bones sensacions globals al Wizink Center (99-89).

El Madrid va dominar el ritme al quart inicial gràcies al seu encert en el tir (20-11). De la mà de Pau Ribas, la Penya va reaccionar i amb un 0-7 es va apropar al marcador (20-18) tot i que al final del quart els blancs van tornar a a estirar el marge (29-23).

Al segon període, el Madrid va tornar a augmentar la diferència fins a una màxima de 13 punts (40-27), però un parcial 2-15 amb el trident Feliz, Tomic i Ribas com a referents, els de Duran van marxar al descans a només un punt (47-46).

A la represa, Birgander va liderar el primer avantatge de la Penya (47-48), arribant a ser de 2 punts la màxima amb un triple de Vives (49-51).

L’encert exterior del Madrid va permetre els blancs a tornar a liderar el duel abans de tancar el darrer període (76-69).

Tot i això, els badalonins van tornar a anivellar el marcador amb una cistella de Paul (83-83). Un parcial de 10-0 dels blancs sentenciava l’enfrontament (93-83) i els verd-i-negres no van saber gestionar bé les darreres pilotes i jugades del partit.

Amb el 99-89 final, el Joventut s’allunya de la segona posició de l’ACB però continua entre els 4 primers.

Ante Tomic va protagonitzar un recital de moviments, i amb 25 punts va ser el jugador més destacat del partit, seguit per Pau Ribas, amb 15 punts.