Remuntada i resurrecció escapulada a Eivissa (1-2)

0
    29

L’objectiu de la permanència a Segona RFEF és ben viu al vestidor del CF Badalona. Després de cinc mesos sense gaudir ni recordar la sensació de guanyar un partit a domicili, el conjunt de Javi Moreno va superar el CD IBiza IP a Can Misses III (1-2).

Un enfrontament estival i en què el Badalona va haver de capgirar un 1 a 0 en contra a la represa. Una victòria miraculosa que manté amb vida les opcions de salvació a la categoria dels badalonins.

Carri va ser l’home més actiu en atac durant el primer temps, però el marcador no es va moure després de 45 minuts inicials de tempteig.

A la represa, però, l’Ibiza es va avançar al minut 58, un minut després que Toni Larrosa es topés amb la fusta.

La reacció escapulada va arribar i també l’efectivitat a porteria. Ferran Brugué va igualar el partit amb una jugada individual des de la línia de fons – amb una mica de fortuna i ajut del porter -.

Quatre minuts més tard es va capgirar el marcador amb un xut potent de Larrosa al pal llarg, posterior a una bona jugada col·lectiva del Badalona. Golàs del badaloní que era or.

Amb aquesta victòria, el Badalona té a tocar la permanència, però haurà d’arrodonir la feina. Primer, amb la cerca del triomf contra el Tarazona.