L’operatiu policial nadalenc als eixos comercials atén més de 150 requeriments

  0
  operatiu grevol.jpg

  27/01/2015 – Els agents dels dos cossos han portat a terme en les 8 àrees comercials de la ciutat on s’ha desenvolupat la campanya un total de 808 actuacions.

  El dispositiu especial conjunt de la Guàrdia Urbana i de Mossos d’Esquadra de reforç de les zones comercials en el marc del Programa Operatiu Estacional Grèvol amb motiu de les festes de Nadal ha atès un total de 167 requeriments de particulars, a més de fer 64 atencions personalitzades. L’objectiu d’aquest programa era prevenir els fets delictius i augmentar la seguretat de comerciants i usuaris.

   

  Els agents dels dos cossos han portat a terme en les 8 àrees comercials de la ciutat on s’ha desenvolupat la campanya un total de 808 actuacions. D’aquest total, 505 actuacions han estat contactes directes amb els establiments comercials. De fet, un dels objectius de la campanya ha estat la prevenció a la via pública i establir una comunciació sense intermediaris amb els botiguers dels eixos comercials de la ciutat.

   

  A més d’aquestes tasques específiques de policia de proximitat, els agents també han portat a terme a la via pública un total de 33 identificacions policials i només han intervingut en un incident rellevant. D’altra banda han efectuat 13 intervencions per venda ambulant, han mediat en 14 conflictes de diversa índole i han establert cinc contactes amb centres escolars.

   

  Les àrees comercials de la ciutat on s’ha portat a terme el Programa Operatiu Estacional Grèvol han carrer del Mar – Maignon / Guifré – Torner; Passeig La Salut / Pau Piferrer – St. Mori; Pérez Galdós – Trafalgar / Xile – Alfons XIII i Bufalà – Independència / Montigalà

   

  En relació a l’operatiu de l’any anterior, en aquesta edició s’han mobilitzat més agents uniformats durant la setmana del 15 al 19 de desembre i concretament també els dies 5, 12 i 19 de desembre, jornades de màxima activitat comercial.