Per Guanyar Badalona comença a marcar les línies del seu programa i procés de primàries

  0
  x guanyar badalona.jpg

  27/01/2015 – Durant la jornada, en la que van participar més de 100 persones, es va aprovar, sense cap vot en contra, la proposta de Codi Ètic després de modificar-ne un parell de punts secundaris a petició de les persones que van assistir a la reunió.

  L’assemblea de Per Guanyar Badalona celebrada el passat dissabte va aprovar, sense cap vot en contra, la proposta de Codi Ètic després de modificar-ne un parell de punts secundaris a petició de les persones que van assistir a la reunió.

   

  Durant la jornada, en la que van participar més de 100 persones, també es van presentar les propostes inicials d’unes eleccions primàries i les línies del programa electoral, que van ampliar-se i detallar-se en les comissions de treball formades per tots els assistents.

   

  Al final de l’assemblea a l’Ateneu de Sant Roc, es va tornar a parlar de confluència amb altres “formacions i plataformes que aposten pel canvi a Badalona” per formar una única candidatura a les eleccions municipals del mes de maig i “aglutinar tota la força transformadora que està generant la ciutat”.

   

  El mes de febrer es convocarà una nova assemblea oberta a tots els badalonins i badalonines per seguir treballant en la proposta de primàries i línies del programa electoral de cara als comicis del mes de maig.