L’Orfeó Badaloní organitza un concert en benefici de la Fundació BDN Contra el Càncer

  0
  48
  orfeo badalona contra el cancer.jpg

  20/06/2015 – Per quart any consecutiu, l’Orfeó Badaloní organitza un concert solidari en benefici de la Fundació Badalona contra el Càncer, que tindrà lloc el proper diumenge 21 de juny, coincidint amb el Dia de la Música.

  Per quart any consecutiu, l’Orfeó Badaloní organitza un concert solidari en benefici de la Fundació Badalona contra el Càncer, que tindrà lloc el proper diumenge 21 de juny, coincidint amb el Dia de la Música. Sota el nom Concert d'Estiu, que també assenyala el final de temporada de l'entitat cultural i musical, comptarà amb la participació de totes les seves corals, vuit en total, amb cantaires que van des dels 3 anyets i que tot just porten un any cantant, fins als més grans i veterans de l'entitat. També en aquesta ocasió hi participarà el grup de teatre musical T-EMA.

   

  El format d'actuació escollit per aquest concert és el mateix ja utilitzat en edicions anteriors: cada coral cantarà una peça en solitari i una conjunta amb la coral que la precedeix, per acabar totes juntes damunt l'escenari interpretant una mateixa cançó, que enguany serà la peça sud-africana Siyahamba d'Andries van Tonder. La entrada al concert és lliure, però podrà realitzar-se un donatiu voluntari que serà lliurat íntegrament a la Fundació Badalona contra el Càncer, com ja s'ha fet en totes les edicions anteriors d'aquest concert, i que l'any passat va recaptar més de 600€.