Valle i Castaño fan més gran la ferida del Prat (77 a 48)

  0
  5.JPG

  25/02/2014
  Entre els 2 van fer 46 de valoració per liderar el triomf contra un equip que va acabar enfonsat

  La Minguella es va refer de la derrota de la setmana passada a la pista de l'UBSA, aprofitant-se del mal moment del Prat, que va anar desapareixent progressivament de la pista. 
  Els blaus van demostrar que tot i els dubtes i la irregularitat de les últimes jornades, són molt més equip ara mateix que el Prat, que està trencat. 

  Liderats per uns excepcionals Albert Valle i Raul Castaño, els de Casagemas van trobar el camí de la defensa, el bon joc i l'equilibri. Després d'un 1r quart igualat (18 a 19), la Minguella va començar a imposar el seu ritme per marxar per davant en el marcador (39 a 33). Per part potablava només destacava Boronat, que va acabar amb 12 punts però poc participatiu en els altres aspectes del joc. 

  A la represa. els de Pere Garcia van mantenir el seu domini, i amb ganes de recuperar sensacions, van estirar la diferència fins els 16 (60 a 44). El Prat estava tocat de mort, i davant d'una Minguella que anava a més, es va deixar anar rebent un 17 a 4 definitiu.
  Albert Valle va acabar amb 20 punts per 21 de valoració mentre que Castaño es va enfilar als 19 punts i 12 rebots per 25 de valoració.

  El proper partit dels de Casasgemas serà diumenge a les 18:30 a Mataró contra un rival directe per evitar la promoció de descens. La Minguella manté 17 punts de renda del partit d'anada.