L’UBSA es torna a fondre al 3r quart (79 a 67)

0
    23
    j8.JPG

06/11/2013
    Un parcial de 18 a 0 a la represa va tornar a desmuntar els adrianencs com en el darrer partit contra el Boet

El sènior de l'UBSA va tornar a deixar escapar el partit per culpa d'un terrible 3r quart a la pista del Mollet
    Després d'una acceptable 1a part (35 a 37), els de César Sanmartín va rebre un parcial de 18 a 0 que els va deixar groguis.

Els adrianencs s'havien avançat amb un 0 a 9 inicial i havien aconseguit un avantatge de 12 punts a la 1a part que no havien pogut mantenir fins el descans. A la tornada dels vestidors pe`ro, van llençar la feina feta com va passar la setmana passada contra el Boet, i es van quedar sense opcions de lluitar pel triomf.

Amb aquesta nova derrota, els adrianencs es queden amb un registre de 2-6, el mateix que el Sant Fruitós i el Sant Narcís, els equips que tanquen la classificació.

El proper partit de l'UBSA serà diumenge a les 12:30 al Can Ricart contra l'Arenys.